Wiem, wiem:( jestem pesymistka i histeryczka...jesli chodzi o lekarza ginekologa to mam swojeg lata...ale od razu mi powiedzial, ze piersi nie sa jego mocna strona...wiec musze szukac innego autorytetu,,.jestem ze Szczecina...w tym miescie jest ponoc trzech chirurgow-onkologow cieszacych sie duzym zaufaniem wsrod Pan....kolejki w oczekiwaniu na wizyte ogromne, mimo ze wizyta prywatna...dzis wlasnie ten dzien, kiedy mnie zbada Pan doktor...boje sie, ze Jego badanie pokaze jeszcze cos innego( oby nie gorszego). Dziekuje za zainteresowanie, wiem ze jestem sfiksowana i potrzebuje chyba pomocy nie tylko onkologa:( pozdrawiam...
[
następne komentarze]
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-09-10, 14:47 ]
Dalsze rozmowy wydzieliłem do odrębnego wątku. Tutaj czekamy na informacje merytoryczne.
[ Dodano: 2012-09-10, 22:14 ]
Jestem po wizycie u chirurga onkologa. Wynik badania usg:
Piersi o utkaniu gruczołowym wykazującym cechy mastopatii o charakterze włóknisto- torbielowatym z obecnością pojedynczych torbieli o sr. do 7 mm. Przewody mlekowe o śr. Do 1-2 mm. Litych zmian ogniskowych w badaniu usg nie stwierdzono. Jamy pachowe ultrasonograficznie w granicach normy...pan doktor powiedzial, ze nastepne usg za rok...