Teresko
Boże, przykro mi bardzo, że zniknął wątek:(
A może jakiś dobry informatyk da jednak radę go odzyskać? U mnie różne rzeczy się kasowały a informatyk cudotwórca odnalazł:)
Trzymam Kciuki Teresko
I przepraszam Kamilo, że w Twoim watku...
Goniu, mogła byś też pomodlić sie za mojego śp. tatusia? Widać, ze bardzo wierzysz, a modlitwa takiej osoby jak ty na pewno mu pomoże... Dziękuję ci bardzo i przepraszam za taką prośbę... Pozdrawiam:)
ma_ka, Przeciez wiesz...Pan Bog wysluchuje...Mam wielka wiare...Swoje przezylam i powiem moze tylko tyle,ze jestem tzw przypadkiem cudu modlitwy...urodzilam sie ze stopami konsko-szpotowymi.dwunastu lekarzy powiedzialo ze nie bede chodzic bez operacji,jeden lekarz powiedzial masaze i gips do 6 roku zycia...Reszta lekarzy na komisji smiala sie z tego jednego,ze chyba tylko cud bez operacji...mamcia moja wierzyla modlila sie i tak ją Pan Bog pokierowal ze bez operacji chodze...byl gips,masaze i modlitwy..Chodzilam na pieszo do Czestochowy,teraz pracuje w Tearach muzycznych spiewam i tancze..Wiec jak nie wierzyc w cud??? Pan Bog jest milosierny,dlatego codziennie Mu dziekuje i prosze w modlitwach za tych co z nami sa i za tych ktorych wezwal do siebie..Pomodle sie kochana za Tatusia o światłosc wiekuista...Dziekuje;-)
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum