cleo33, dziękuję
Napisałam w merytorycznym. Wygląda na to, że chyba będzie ok. Teraz oczywiście czas zadzwonią nie zadzwonią, chodzi o wyniki markerów i cytologii.
Zoja 62, Tak bardzo tego chcę.
Dziś czuję się już dobrze-fizycznie ( wczoraj po tych wszystkich ukuciach i skrobaniach czułam się ociupinkę nie tak, JustynkaS wie o czym mówię ), psychicznie..to temat morze, studnia bez dna.
Dziękuję Wam, że jesteście, wszystkim razem i każdemu z osobna.
KTOŚ mi jakiś czas napisał, że to forum pozwala poznać nam ludzi z ogromnym sercem- masz rację KTOSIU. Dziękuję
A teraz zbieram się w garść i zaraz wyruszam dokończyć formalności z moimi studiami, odwiedzić moją bliską kumpelę i wyżalić się troszkę na jej ramieniu.
jo_a, Nie dziękuję Ci niedobra kobieto za udostępnienie linka. ( ależ teraz pewnie Cię wkurzyłam tym kwiatkiem ) A tak serio, to nie miałam odwagi, żeby prosić o lajkowanie mojej stronki, która jest "pracą domową, zaliczeniową" z marketingu. A teraz dzięki tej stronce mam troszkę więcej do roboty, ale lubię to.
magdal, dziękuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum