Wróciłam.Trochę pomogło,ale energii i ochoty to już na nic dziś nie mam :|Zdaje się,że wygrałam konkurs Gazdy Miłego wieczoru dla Wszystkich
Dzięki dziewczyny za przytulaski
Dziękuję Wszystkim serdecznie i w pas się kłaniam.Pisanie opowieści na tak zacnym forum to przyjemność.Kochani,dziękuję Wam,że jesteście Spokojnej nocy dla Was
Dzień dobry Wszystkim Budzik miałam nastawiony na późniejszą godzinę,bo syn na wyjeździe do środy a Klaudia do przedszkola dopiero na 9.00.Jednak mój wewnętrzny,naturalny budzik jest niezawodny i równo o 6.00 otworzyłam ślepka :lol:Właśnie nasłuchuję,bo wychodzi na to,że mam jakieś ptaszki na strychu Koncert właśnie dawają Z tymi ptakami tak już jest od kiedy zamieszkaliśmy w naszym domku.Od samego początku jest zrobiona podbitka a one i tak jeszcze się gdzieś powciskają.Później,jak młode się wyklują i podrosną to wylatują gdzieś na stałe i jest spokój.Jak narazie czeka mnie pukanie,stukanie i poranne trele.Miłego dnia dla Wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum