- m.inn.dlatego ja tak pilnie głosuję na to nasze forum.Moim orężem jest 19 słoneczek.
Berto -jest rzeczą oczywistą,że ja również za Ciebie trzymam kciuki.
A teraz dobre wiadomości.2 stycznia o godz.8.30 melduję się w warszawskim CO u prof.Rutkowskiego.DSS bardzo Ci dziękuję
Cieszę się przeogromnie, i też dziękuję za to DSS
Berto - bardzo sie cieszę i również dziękuję nieocenionej DSS
I tak całkiem niedaleko mnie będziesz tego 2giego stycznia
Bedziesz czuc mój oddech na swoich plecach - obiecuję
ten dobry oddech
_________________ spontanicznie carpe diem - ale banał, nie???
Berto na te Święta życzę Ci spokoju, życzliwości, pogody ducha, dobrych myśli, miłości, aby każda Twoja chwila była wygraną i oczywiście przede wszystkim zdrowia.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Bardzo Wam dziękuję.
Zaczyna się moja wyprawa do Warszawy nieciekawie-pociąg już w Krakowie będzie miał godz. opóźnienia {jakiś wypadek koło Zakopanego}
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
To nie ma żadnego znaczenia - ważny jest cel podróży. Nie ma po drodze dobrych czy złych "znaków" - ważne, że tam jedziesz - to samo w sobie jest dobrym znakiem
Główka do góry!
Pokonałam wczoraj wszystkie przeciwności losu i po 7 godz.oczekiwania zostałam przyjęta przez profesora.Dowiedziałam się,że całe moje dotychczasowe leczenie było do bani.A ostatni rok poprostu zmarnowany.Operacja była nieradykalna,naswietlania też nie precyzyjne,brak badań kontrolnych i teraz brak badań przed kolejną operacją.
Chyba załozymy z Gazdą Fanklub CO Kraków
Teraz muszę zrobić badania,CT -9.01.Jesli wyniki pozwolą to operacja była by za ok.3 tygodnie.
DSS jeszcze raz bardzo dziękuję
Justynko dziekuje za wspieranie mnie wczoraj
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum