Autor |
Wiadomość |
Temat: Anelia - komentarze |
czkawka
Odpowiedzi: 1194
Wyświetleń: 162955
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-03-01, 20:29 Temat: Anelia - komentarze |
Aguś, życzę Ci aby słońce zawsze świeciło nad Twoją głową.
Abyś co dzień miała kolejny powód do uśmiechu i radości.
Życzę Ci abyś była szczęśliwa, radosna i kochana.
Wszystkiego co najlepsze!!! Sto lat!!! |
czkawka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-08-11, 16:48 Temat: Anelia - komentarze |
Ja to jednak niezła gapa jestem , dopiero teraz przeczytałam o Anelko o Waszym spotkaniu.
Cieszę się bardzo, że mieliście okazję się spotkać. Wspaniała chwila w miłym towarzystwie a zdjęcie cudne.
Pozdrawiam. |
czkawka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-18, 18:49 Temat: Anelia - komentarze |
Aga ależ się ciesz, że jesteś zadowolona z wizyty u lekarza. Dobrze, że trafiłaś na kogoś kto zainteresował się Twymi problemami i poważnie potraktował.
Masz rację, nie należy się bać psychiatry...lekarz jak każdy inny a do tego bardzo potrzebny, bo czasem dusza choruje kiedy ciało zdrowe. Aguś życzę Ci aby było to dla Ciebie początek nowego, dobrego życia
A pieprzykami zbytnio się nie przejmuj, ja dwa lata temu "zdiagnozowałam" u siebie czerniaka i tak się przestraszyłam, że nawet nie byłam pewna czy miałam ten pieprzyk czy nie? Później okazało się, że rozdrapałam ugryzienie przez komara, przy tycim pieprzyku i prawie w paranoję popadłam. Tak więc spokojnie obserwuj, bo na pewno to tylko zwykły pieprzyk
Pozdrawiam serdecznie |
czkawka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-06-29, 19:59 Temat: Anelia - komentarze |
Aguś kochana, pamiętam o Tobie, Tatusiu i mam Was na zawsze w sercu...w tę niedzielę szczególnie
I nigdy nie przepraszaj kiedy piszesz o tym, że tęsknisz, nie przepraszaj, że się powtarzasz, bo nie masz za co.
Tule Cię mocno.... |
czkawka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-06-28, 20:34 Temat: Anelia - komentarze |
Aga to świetnie, że udało Ci się skontaktować z innym lekarzem, a do tego, że znajdzie dla Ciebie czas. Cieszę się, że nie poczułaś się olana Jestem dobrej mysli.
Cytat: | No ale jak to mówią : "nie chwal dnia przed zachodem słońca" |
Coś w tym jest, ale lekko cieszyć się jest wskazane.
Pozdrawiam Cię Anelko serdecznie |
czkawka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-06-20, 20:41 Temat: Anelia - komentarze |
Jestem w szoku. Jak po tak krótkiej wizycie lekarz może ustalić problem, zapisać odpowiednie leki...nie mam pojęcia. Jak na taśmie produkcyjnej w fabryce.
Gdyby mnie tak lekarz potraktował pewnie nie poszłabym już do niego więcej. Mam to szczęście, że mi terapeutka nie żałuje czasu, często nawet go przekraczam, a nie chodzę prywatnie.
Myślę Anelko, że uda Ci się znaleźć odpowiedniego lekarza, który pokieruje Twoim leczeniem. Warto poszukać, bo to Twoje życie i nic cenniejszego nie masz
Życzę powodzenia w poszukiwaniach |
czkawka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-06-19, 04:57 Temat: Anelia - komentarze |
plamiasta napisał/a: | dodatkowo droga wioskowa jest taka wąska że 2 samochody osobowe nie miną się swobodnie więc trzeba zjeżdżać..... |
Ja wczoraj zaliczyłam bliskie spotkanie z samochodem....tak się przestraszyłam, że nawet nie zwróciłam uwagi jakie to było auto. Nawet się dziad jeden nie zatrzymał, a na pewno widział, że mnie zaczepił Co mnie podkusiło jechać ulicą
Anelko, trzymam kciukasy za dzisiejszą wizytę. Mam nadzieję, że nawigacja sprawdzi się bezbłędnie i dojedziesz na miejsce bez zbędnego błądzenia.
Pozdrawiam i ściskam mocno |
czkawka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-28, 22:10 Temat: Anelia - komentarze |
Anelko przytulam
[ Dodano: 2012-05-28, 23:12 ]
plamiasta, dzieci mają niespożytą energię...ja przy nich wysiadam, w tej chwili już się słaniam ku poduszce.
Spokojnej nocki życzę |
czkawka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-17, 20:43 Temat: Anelia - komentarze |
Aga w przypadku takich osób jak Ty świetnie pasuje powiedzenie, które wiele osób już cytowało, ale co mi tam:" Kiedy masz miękkie serce, musisz mieć twardą d...ę"
trzymaj się i posłuchaj Babci, bo mądrze radzi...nie przejmuj się, przemilcz i olej, bo niektórych nie zmienisz a tylko sama będziesz się zadręczać i spalać.
Życzę dużo zdrówka Dziadkom a i Tobie |
czkawka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-16, 22:09 Temat: Anelia - komentarze |
Aga czytam i uwierzyć nie mogę znowu masz pod górkę. Pamiętam jak rodzina robiła Ci trudności kiedy wspierałaś Tatusia w walce z chorobą i każdy w koło wiedział lepiej co i jak. Nie rozumiem tego, jak można tak być upartym w stosunku do chorej osoby?
Każdy wie lepiej czego ona potrzebuje, na co akurat ma ochotę....dlaczego tylko nieliczni potrafią wsłuchać się w to co mówi chory i jakie są jego lub jej potrzeby. W takich chwilach to chory jest najważniejszy, o czym wielu zapomina.
Masz tę zdolność Anelio potrafisz wczuć się w sytuację drugiego człowieka i jesteś prawdziwym wsparciem. Wierzę, że dasz radę i tym razem
Powtórzę za Romanem....Dziadków pozdrów i uściskaj serdecznie od Forum a kuzynów olej!
Dzielna dziewczyna z Ciebie, nie z takimi typami sobie radziłaś
Trzymam za Ciebie i Dziadków mocno kciuki i pozdrawiam. |
czkawka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-07, 19:55 Temat: Anelia - komentarze |
Anelko zdrowych, spokojnych i pełnych ukojenia Świąt Wielkiej Nocy a w sercu miłości i ukojenia |
czkawka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-03-27, 12:06 Temat: Anelia - komentarze |
Ale ze mnie świnia...oczywiście Romku pozdrawiam również i Ciebie |
czkawka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-03-26, 09:40 Temat: Anelia - komentarze |
A no miłego dnia, oby nam głów nie urwało od tego wiatru
Pozdrawiam Was kobitki serdecznie. |
czkawka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-03-01, 15:05 Temat: Anelia - komentarze |
Aga sto lat
Spełnienia marzeń, słońca nad głową i najlepszych przyjaciół jakich można sobie wymarzyć |
czkawka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-23, 20:09 Temat: Anelia - komentarze |
Anelko, tak się cieszę, ze wyniki w porządku.
Trzymam kciukasy za USG
Pozdrawiam |
|