1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 36
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Anelia - komentarze
czkawka

Odpowiedzi: 1194
Wyświetleń: 162955

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2013-03-01, 20:29   Temat: Anelia - komentarze
Aguś, życzę Ci aby słońce zawsze świeciło nad Twoją głową.
Abyś co dzień miała kolejny powód do uśmiechu i radości.
Życzę Ci abyś była szczęśliwa, radosna i kochana.
Wszystkiego co najlepsze!!! Sto lat!!! :flow:
czkawka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-08-11, 16:48   Temat: Anelia - komentarze
Ja to jednak niezła gapa jestem ;/ , dopiero teraz przeczytałam o Anelko o Waszym spotkaniu.
Cieszę się bardzo, że mieliście okazję się spotkać. Wspaniała chwila w miłym towarzystwie a zdjęcie cudne. :cmok:

Pozdrawiam.
czkawka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-18, 18:49   Temat: Anelia - komentarze
Aga ależ się ciesz, że jesteś zadowolona z wizyty u lekarza. Dobrze, że trafiłaś na kogoś kto zainteresował się Twymi problemami i poważnie potraktował.
Masz rację, nie należy się bać psychiatry...lekarz jak każdy inny a do tego bardzo potrzebny, bo czasem dusza choruje kiedy ciało zdrowe. Aguś życzę Ci aby było to dla Ciebie początek nowego, dobrego życia :tull:
A pieprzykami zbytnio się nie przejmuj, ja dwa lata temu "zdiagnozowałam" u siebie czerniaka i tak się przestraszyłam, że nawet nie byłam pewna czy miałam ten pieprzyk czy nie? Później okazało się, że rozdrapałam ugryzienie przez komara, przy tycim pieprzyku i prawie w paranoję popadłam. Tak więc spokojnie obserwuj, bo na pewno to tylko zwykły pieprzyk :)

Pozdrawiam serdecznie :-D
czkawka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-06-29, 19:59   Temat: Anelia - komentarze
Aguś kochana, pamiętam o Tobie, Tatusiu i mam Was na zawsze w sercu...w tę niedzielę szczególnie _itsme_
I nigdy nie przepraszaj kiedy piszesz o tym, że tęsknisz, nie przepraszaj, że się powtarzasz, bo nie masz za co.
Tule Cię mocno....
czkawka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-06-28, 20:34   Temat: Anelia - komentarze
Aga to świetnie, że udało Ci się skontaktować z innym lekarzem, a do tego, że znajdzie dla Ciebie czas. Cieszę się, że nie poczułaś się olana :) Jestem dobrej mysli.
Cytat:
No ale jak to mówią : "nie chwal dnia przed zachodem słońca" :--:

Coś w tym jest, ale lekko cieszyć się jest wskazane.

Pozdrawiam Cię Anelko serdecznie _itsme_
czkawka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-06-20, 20:41   Temat: Anelia - komentarze
Jestem w szoku. Jak po tak krótkiej wizycie lekarz może ustalić problem, zapisać odpowiednie leki...nie mam pojęcia. Jak na taśmie produkcyjnej w fabryce.
Gdyby mnie tak lekarz potraktował pewnie nie poszłabym już do niego więcej. Mam to szczęście, że mi terapeutka nie żałuje czasu, często nawet go przekraczam, a nie chodzę prywatnie.

Myślę Anelko, że uda Ci się znaleźć odpowiedniego lekarza, który pokieruje Twoim leczeniem. Warto poszukać, bo to Twoje życie i nic cenniejszego nie masz :)
Życzę powodzenia w poszukiwaniach _itsme_
czkawka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-06-19, 04:57   Temat: Anelia - komentarze
plamiasta napisał/a:
dodatkowo droga wioskowa jest taka wąska że 2 samochody osobowe nie miną się swobodnie więc trzeba zjeżdżać.....

Ja wczoraj zaliczyłam bliskie spotkanie z samochodem....tak się przestraszyłam, że nawet nie zwróciłam uwagi jakie to było auto. Nawet się dziad jeden nie zatrzymał, a na pewno widział, że mnie zaczepił :uuu: Co mnie podkusiło jechać ulicą :?ale?:

Anelko, trzymam kciukasy za dzisiejszą wizytę. Mam nadzieję, że nawigacja sprawdzi się bezbłędnie i dojedziesz na miejsce bez zbędnego błądzenia.
Pozdrawiam i ściskam mocno _itsme_
czkawka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-05-28, 22:10   Temat: Anelia - komentarze
Anelko przytulam _itsme_

[ Dodano: 2012-05-28, 23:12 ]
plamiasta, dzieci mają niespożytą energię...ja przy nich wysiadam, w tej chwili już się słaniam ku poduszce.
Spokojnej nocki życzę :)
czkawka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-04-17, 20:43   Temat: Anelia - komentarze
Aga w przypadku takich osób jak Ty świetnie pasuje powiedzenie, które wiele osób już cytowało, ale co mi tam:" Kiedy masz miękkie serce, musisz mieć twardą d...ę" :)

trzymaj się i posłuchaj Babci, bo mądrze radzi...nie przejmuj się, przemilcz i olej, bo niektórych nie zmienisz a tylko sama będziesz się zadręczać i spalać.
Życzę dużo zdrówka Dziadkom a i Tobie _itsme_
czkawka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-04-16, 22:09   Temat: Anelia - komentarze
Aga czytam i uwierzyć nie mogę :-( znowu masz pod górkę. Pamiętam jak rodzina robiła Ci trudności kiedy wspierałaś Tatusia w walce z chorobą i każdy w koło wiedział lepiej co i jak. Nie rozumiem tego, jak można tak być upartym w stosunku do chorej osoby?
Każdy wie lepiej czego ona potrzebuje, na co akurat ma ochotę....dlaczego tylko nieliczni potrafią wsłuchać się w to co mówi chory i jakie są jego lub jej potrzeby. W takich chwilach to chory jest najważniejszy, o czym wielu zapomina.
Masz tę zdolność Anelio potrafisz wczuć się w sytuację drugiego człowieka i jesteś prawdziwym wsparciem. Wierzę, że dasz radę i tym razem :)

Powtórzę za Romanem....Dziadków pozdrów i uściskaj serdecznie od Forum a kuzynów olej!
Dzielna dziewczyna z Ciebie, nie z takimi typami sobie radziłaś :-D
Trzymam za Ciebie i Dziadków mocno kciuki i pozdrawiam.
czkawka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-04-07, 19:55   Temat: Anelia - komentarze
Anelko zdrowych, spokojnych i pełnych ukojenia Świąt Wielkiej Nocy a w sercu miłości i ukojenia _itsme_
czkawka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-03-27, 12:06   Temat: Anelia - komentarze
Ale ze mnie świnia...oczywiście Romku pozdrawiam również i Ciebie :-D
czkawka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-03-26, 09:40   Temat: Anelia - komentarze
A no miłego dnia, oby nam głów nie urwało od tego wiatru :-D
Pozdrawiam Was kobitki serdecznie.
czkawka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-03-01, 15:05   Temat: Anelia - komentarze
Aga sto lat ::thnx::
Spełnienia marzeń, słońca nad głową i najlepszych przyjaciół jakich można sobie wymarzyć :cmok:
czkawka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-01-23, 20:09   Temat: Anelia - komentarze
Anelko, tak się cieszę, ze wyniki w porządku.
Trzymam kciukasy za USG :)

Pozdrawiam _itsme_

Strona 1 z 3
Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron