1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc |
butterfly
Odpowiedzi: 406
Wyświetleń: 116788
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-07-03, 11:12 Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc |
Młoda, współczuję...
Podczytywałam Waszą historię od początku, cicho kibicując. Walczyliście dzielnie, a Ty przez swoje posty dawałaś innym tyle nadziei. Dziękuję i za to.
Zrobiliście wszystko, co było można.
Teraz Twój Tata już nie cierpi, będzie czuwał nad Wami z góry.
Trzymaj się jakoś... |
butterfly
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-05-21, 20:49 Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc |
Cytat: | wazniejsze jest żeby było dobrze dla taty , bez bólu i dolegliwości , niż żeby był , tylko po to by cierpieć |
dokładnie tak.
Młoda, wiem co czujesz, przerabialiśmy to samo. Nacieki na serce się zdarzają niestety. I mocno osłabiają organizm.
Życzę dużo siły. Trzymaj się. |
butterfly
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-04-17, 10:24 Temat: proszę o pomoc w walce z rakiem płuc |
Młoda, u mojego Taty było podobnie, z czasem zaczął zapominać (ale zdawał sobie sprawę z tego, że jest coś nie halo, bo ma kłopoty z pamięcią, sam to mówił). Obawialiśmy się wtedy, że są już przerzuty do mózgu. Jednak kontrolne TK głowy pokazało, że tam jest czysto. Nie znam się na tym, ale wydaje mi się, że niektóre leki mogą wpływać na pogorszenie koncentracji i kłopoty z pamięcią.
Jednak Tato do końca wypowiadał się logicznie, poznawał nas itd.
Trzymaj się |
|
|