1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Moje początki z czerniakiem. Clark II, grubość nacieku 0,75 |
Jolana
Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 41671
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-10-18, 08:01 Temat: Moje początki z czerniakiem. Clark II, grubość nacieku 0,75 |
dawiteusz,
Cytat: | Ostatnio powiedziałam mamie, że musimy wykupić miejsce na cmentarzu żebyśmy leżeli wszyscy obok siebie Myśl o śmierci mnie nie opuszcza nawet na chwilę. |
To niech opuści - jesteś młodą kobietą i masz dla kogo żyć....
Cytat: | Potrzebuję też pomocy psychologicznej tylko nie wiem czy wybrać się do dobrego zwykłego psychologa |
Bardzo dobry pomysł. Proponuję dobrego psychologa ogólnego. Porozmawia, wykona testy i z pewnością będzie bardzo pomocny.
Cytat: | Jestem osobą drobną, bardzo często zmęczoną, z bólami głowy, zmarzniętą, z bardzo niskim ciśnieniem. |
Jeśli chodzi o dodatkowe objawy - mogą być oczywiście spowodowane zwykłym przepracowaniem, nerwicą etc...
Natomisat gdy te stany występują przewlekle, to nie należy ich bagatelizować. Po prostu udać się do lekarza rodzinnego i wykonać podstawowe badania krwi: morfologia krwi - może ujawnić istnienie anemii, a badanie badanie TSH - może wykryć ewentualne problemy z tarczycą.
Trzymaj się mocno |
|
|